Són les 8:30 d'un dissabte, i aquí estic llevada i esmorzada, i amb el pijama enganxat al cos, després d'haver passat el divendres al llit, malalta. El meu company de laboratori, en Reehan, em va recomanar un medicament anomenat Benylin, i la veritat és que fa justícia a l'eslògan amb què el venen per la tele: "Take a Benylin day". No dic que estigui totalment curada, però sí a la recta final.

Els companys de pis han anat a Ottawa (per diferents motius) a passar el cap de setmana, i jo m'he quedat sola a casa amb la gata. He decidit que aniré al cine, per molt autista o depriment que sembli anar-hi sola.

Tinc un munt de deures pel dilluns, quin pal!! Com que el cap de setmana és llarg i teniu temps d'avorrir-vos, us aporto una forma d'avorriment més: un video de quasi 8 minuts de durada, on us ensenyo el meu recorregut diari des de casa fins a la universitat. Sou ben lliures de no veure'l sencer, o de no veure'l en absolut... ho entendré! :P


Està començant a nevar, així que sortiré de casa abans que empitjori!

Abraçades per a tots, us trobo a faltar!

Comentaris

Anònim ha dit…
primeeeens!

jo tia que envidia máxima me estás dando! cuanto más apetecible es Narnia que Roma! Me encanta la nieveee, no vas a ir a eskiar???

ARf!

besoooos
Nhan ha dit…
Wow!!!
Kina quantitat de neuu!!! Sisplau, un dia, has de fer un angel d'aquests a la neu...que algu et grabi!!! O una croqueta al parc aquell!!! Quin mun de neuuuu!!!!

Be wapi, trobo a faltar companyia als matins...:(

Cuida't moltissim!!!

Ana

PD: No es autista anar al cine sola!!! Totes les crispetes per tuuuu!!! XDD
Anònim ha dit…
Hola!!!!!!!!

Me encantan tus videos, jajaja. Mira que eres freakie. Por cierto, me he sentido un poco timada con el video de "cómo mé visto por las mañanas". Lo queríamos ver todo, desde el principio. Sin censuras!!
Qué fuerte, cuánta nieve, eh? En Barcelona parece primavera. Yo hoy quería ir a la playa...

Un beso niñaaaa

Nadia
Anònim ha dit…
Nena ... cuidat la salut o acabaràs fatal! Jo crec que t'enviaré per correu tota la meva roba d'hivern, total aquí no la estrenaré mai :P
Anònim ha dit…
Holaaaaa pechi!!

Noia cuida't! Los videos han estado bien... pero para cuando uno comprometido, no sé... tú haciendo la tortilla de patatas, o uno rollo cámara oculta. Aplícate hombre!
En Montréal en vez de bicing hay sking??

Abraçaaaaaada

SANDRA
Unknown ha dit…
Hola HoneyBunny!
Me ha llamado la atención los coches cubiertos de nieve, alli lo raro debe ser quitar las cadenas no pornerlas, ¿verdad?. Por cierto que la escalerilla de tu casa tiene pinta que como te descuides ostión que te crió.
Me gustan mucho tus videos , sigue asi. Animo guapa!
Besos.
albert rodriguez ha dit…
lloga una motoneu i a deixar-se d'osties!! on vas 20 caminant per la neu-gel! el primer dia molt maco xo la setmana k ve estaras fins els ous!!!

set posaran unes camotes wapes eh! :P


albertito
Anònim ha dit…
pchiiiiiiiiiiiii
q grande tu blog!!!!!
cmo mola el caminito a la uni! el parke mola! jejee
si tubiera q hacer un video d mi casa a la uni, pasas por mas bares musicales q por casas!
un abrazoooooooooo

Entrades populars d'aquest blog

La visita de ma mare i ma germana, part II

El 4079 de rue Clark