Music, Magic and Make Peace Tour

"Vaja, ja anava tocant!", això estàs pensant, oi Nico?? Doncs mira, m'he decidit a escriure avui per a satisfer la teva curiositat (i, de pas, la de tots els meus fidels lectors :P). He creat tanta expectativa sobre la nit del dilluns 28 d'abril que, quan haureu acabat de llegir-ne la meva crònica, us semblarà que no n'hi havia per tant.

Que què va passar? Doncs, en realitat, res de l'altre món; que vaig assistir a un concert. Però no un concert qualsevol, sinó un autèntic espectacle de varietats que ha estat voltant Nord-Amèrica sota el títol "Music, Magic and Make Peace Tour". Tot plegat no era més que una excusa per a què Jason Mraz sortís de gira per a patrocinar el seu nou disc, "We sing, we dance, we steal things", que surt a la venda avui mateix, 13 de maig.


Per a començar la nit, el jove californià Justin Kredible -"com un mag, però més guai"-, que exercia de mestre de cerimònies entre actuació i actuació, va arrencar riures, aplaudiments i crits d'admiració al públic, amb els seus increïbles trucs.


Tot seguit van sortir a l'escenari els The Makepeace Brothers, que de veritat són germans i de veritat es diuen així (mola o què??). Eren tres nois molt macos acompanyats d'una guitarra, un baix, una caixa de percussió i un ukulele (esporàdicament), tocant una música molt senzilla, i em van encantar... a mi i a tothom!



Justin Kredible va tornar a sortir a fer trucs de màgia abans de presentar al següent "teloner", Bushwalla. Primer va fer volar una taula, després va fer sortir a una parella a l'escenari; va fer aparèixer la clau del seu cotxe -del clauer que la noia s'havia amagat a l'escot al principi del truc- dins un sobre, dins una cartera a la butxaca del noi, i l'anell de la noia penjant del clauer, dins el seu escot. Totalment In-Kredible!




La música de Bushwalla no és massa del meu estil, però el tio és tan summament divertit i et fa passar una estona tan genial que la música és ho de menys. L'acompanyava la banda de Jason Mraz, camuflada emprant cinta adhesiva negra per a fabricar-se patilles, bigotis i perilles falsos. Fins i tot Jason Mraz mateix, amb una graciosa cella arquejada de celo, estava al teclat i l'ukulele, i fou introduït per Bushwalla com a "Johnny Eyebrow".




Després de mitja hora de descans, Justin Kredible va ensenyar-nos un divertidíssim truc en què feu desaparèixer un plàtan i, a continuació, va muntar una tenda de campanya enmig de l'escenari de la què en va sortir... Jason Mraz menjant-se una poma!!



Jason Mraz és més que un cantautor amb molt de talent, és un ARTISTA de cap a peus. Va començar el seu recital amb una versió de "Rocket man" d'Elton John, va cantar els seus èxits més coneguts com ara "The remedy", "Bella luna" o "Geek in the pink", i ens va regalar quasi totes les cançons del seu nou disc, en aquell moment encara inèdites. Quan va arribar el moment de "I'm yours" el públic va embogir i, per a cantar la preciosa "Lucky", la canadenca Lesley Pike, de Toronto, va sortir a l'escenari a acompanyar a Jason Mraz (el vídeo és d'un altre concert però mola igual).


Després de fer sortir tothom a l'escenari de nou per a la foto, les presentacions i el comiat, Jason Mraz va tornar sol amb la seva guitarra pel bis, i va cantar "You and I both" d'una manera que em va fer posar la pell de gallina. Vaig tornar a casa totalment embruixada... i és que, a sobre de cantar tan bé, és tan adorable! :)



NOTA: Cap dels vídeos és meu però, no és fantàstic YouTube?? :P

Comentaris

Anònim ha dit…
y te ha faltado comentar que está muy bueno el chaval :P

primeeeens!
Nhan ha dit…
Joer, como està el mago tb, no??

XDD

No me habias dicho que habia tanta calidad "musical" y "magical" en el espectáculo :P

:**
..:: PchiwaN ::.. ha dit…
ufffff pues ya q lo comentas, sí... el mago está para hacerle unos cuantos trucos xD

en fotos es mono pero en vivo... uffff :D____
Anònim ha dit…
Jajajaja, la veritat es que si que t'has de pregar més del desitjable però ... no has decebut. Expectatives perfectament acomplertes :-)A veure si al final deixaràs els teclats i et posaràs a practicar amb les varetes ... (Màgiques). Mil petonets enooooormes!

R.
Anònim ha dit…
Per cert, Post Scriptum ... gràcies per pensar en els teus fans i ajudar-nos a matar la curiositat :D

R.
kaxopo ha dit…
xikilla veo q se te cae la baba con este hombre!
disfrutaaaaaaaa
Anònim ha dit…
Torno a pensar que ja va sent hora de renovar continguts ;) A veure si ens informes de la teva vida!

Entrades populars d'aquest blog

La visita de ma mare i ma germana, part II

El 4079 de rue Clark